Pensionsundervisning tilbyder SKRÆDDERSYET UNDERVISNING. Det behøver ikke tage flere år at blive uddannet eller at opnå en certificering. Rammen, forløbet og varigheden aftales efter ønske og behov. Således vil man kunne gå direkte til en certificering hos vores samarbejdspartnere efter vores undervisning.
Vi anbefaler, som udgangspunkt, en opstart med vores populære Vurderingsdag. Dette er et 6 timers kursus, hvor vi via kundecases og faglig udprøvning vurderer dit niveau. Herefter kommer vi med vores bud på, hvilket forløb der er behov for ift. den kommende certificering eller eksamen. Og hertil selvfølgelig med beståelsesgaranti*.
Lokaliteten bestemmer I. Det kan enten være i vores lokaler, hos Jer, online eller et helt fjerde sted.
Kontakt os endelig, hvis du/I har spørgsmål eller specielle ønsker og behov.
Vi tilbyder skræddersyet undervisning indenfor:
IDD Certificeringer **
- IDD4: Medarbejdere der udøver distribution af liv- og pensionsprodukter til privatkunder med ukomplicerede risikoprofiler
- IDD 5B: Medarbejdere der udøver distribution af firmapensionsordninger inkl. sygdoms- og helbredsprodukter til virksomhede
- Vurderingsdag
- 6 timers kursus, hvor dit faglige niveau vurderes, og følges op med en anbefalet uddannelsesplan
- Pension - BASIS
- Introduktion til pension for nye medarbejdere
- Supplerende undervisning
- Coaching og eksamenstræning til dem der allerede er i gang med et uddannelsesforløb hos en anden leverandør
- Samtalestyring
-
Grundlæggende oplæg
-
Medlytning og coaching
-
Træning og værktøjer
* Beståelsesgaranti betyder, at hvis kursisten ikke består en eksamen, så kan kursisten gratis modtage de undervisningstimer, der vurderes nødvendige for at kunne bestå en reeksamen. Vurderingen foretages af Pensionsundervisning. Forudsætningen for beståelsesgarantien er, at kursisten har fulgt hele uddannelsesplanen, herunder deltaget aktivt i undervisningen, læst det aftalte materiale grundigt, samt lavet en seriøs besvarelse af de aftalte opgaver. Evt. udgifter til reeksamen er ikke inklusiv.
** Den 1. oktober 2018 trådte den danske lovgivning, der gennemfører forsikringsdistributionsdirektivet (IDD), i kraft med udstedelse af en ny lov om forsikringsformidling og en række bekendtgørelser. Det er nu et krav, at de ansatte i virksomheder, som udøver forsikringsformidling, skal have bestået en prøve indenfor deres arbejdsområde. Virksomheder skal sikre, at de ansatte, der udøver forsikrings- og genforsikringsdistribution, har bestået en prøve, der dokumenterer vedkommendes kompetencer indenfor sit arbejdsområde. Den ansatte skal bestå prøven for at kunne udøve forsikringsdistribution indenfor sit arbejdsområde. En ansat, der har bestået en prøve, eller som er omfattet af overgangsordningen, men som herefter ikke har udøvet forsikringsdistribution i en sammenhængende periode på mere end ti år, skal bestå den relevante prøve, før den pågældende må udøve forsikringsdistribution på ny. Læs mere om kravene på Finanstilsynets hjemmeside HER.